Scroll to top

MENY

FÖRRÄTTER

LÖJROM FRÅN BOTTENVIKEN — 40gr 295:- / 90gr 550:-
IBERICO BELLOTTA, Gran Reserva 36 mån — 50gr 135:- / 100gr 245:-
GROVMALEN RÅBIFF 1/2, ostcreme, picklad lök, rostad lök — 155:-
BETA, glaserad beta, örtriv , örter — 110:-
KRABBA, picklad grön tomat, citron, koriander — 235:-
VINTERSALLAD FÖR 2, vintersallad i säsong, salsa verde, mandel — 155:-
TRYFFELKROKETTER, Reggiano 36 månader, créme de Bresse AOC — 165:-

HUVUDRÄTTER

LÄTTRÖKT OCH GRAVAD REGNBÅGSLAX, kålrabbi, rökt grädde, pepparrot, forellrom — 285:-
PÄRLHÖNA, pumpa, kycklingskinn — 265:-
SOTAD BLOMKÅL, kazundi, kikärta, oliver — 215:-
CONFITERAD POTATIS, soubise, krispig potatis, örtolja — 225:-
RÅBIFF 1/1, ostcréme, rostad lök, picklad lök Välj mellan side sallad eller pommes — 255:-
KOTLETT NOIR DE BIGORRE, sotad puntanella, blomkål, kazundi — 310:-

DESSERT

OSTAR FRÅN HÉVRE MONS, PARIS — 195:-
ILSES CHOKLADBOMB, marconamandlar, servering för två personer — 190:-
KÖRSBÄR, vaniljkräm, körsbärssorbet — 125:-
YOGHURT, choklad, citrus, mandel — 120:-
GLASS / SORBET — 50:-/kula
ILSES PEITIT FOURS — 95:-