Scroll to top

MENY

FÖRRÄTTER

KALIXLÖJROM — 50gr 295:- / 100gr 550:-
STÖRCAVIAR, OCIETRE NL — 50gr 995:- / 125gr 2225:-
FRANSKA OSTRON, Naturella eller a’la Russe. — 1/2dz 225:- / 1dz 395:-
IBERICO BELLOTTA, Gran Reserva 36 mån — 50gr 115:- / 100gr 225:-
ILSES KANAPÉER — 185:-
GROVMALEN RÅBIFF, Wrångebäcksost, confiterad persiljerotscréme, smörbakad roscofflök och Karl-Johansalt — 155:-
GRATINERADE SNIGLAR, persilja, dragon, vitlök och parmesan — 155:-
NORSK KUNGSKRABBA, inlagd grön tomat, olivolja och emulsion på grillad citron — 235:-
ISAD ENDIVE, spenat, blue cheese, kanderade valnötter och picklad selleri — 155:-
TRYFFELKROKETTER, Reggiano 36 månader, créme de Bresse AOC — 165:-

HUVUDRÄTTER

PIGGVAR PÅ BEN, sauce perigord — 355:-
LÄTTRÖKT OCH GRAVAD REGNBÅGSLAX, hummerkroketter, champagne och regnbågsrom — 285:-
FYLLD OCH BRASERAD MANGOLD, ricotta, pumpa, kastanjer, citron och perigordtryffel — 245:-
RATATOUILLE, friterad getost, basilika och olivolja — 235:-
GROVMALEN RÅBIFF, Wrångebäcksost, confiterad persiljerotscréme, smörbakd roscofflök och Karl-Johansalt — 255:-

KÖTT

KOTLETT AV NOIR BIGORRE GRIS — 285:-
GLAZED SHORT-RIB, servering för 2 personer — 1kg 655:-
CLUBSTEAK / CÔTE DU BOEUF, servering för 2 personer — 1kg 695:-

DESSERT

OSTAR FRÅN HÉVRE MONS, PARIS — 155:-
ILSES CHOKLADBOMB, marconamandlar, servering för två personer — 190:-
BABA AU RHUM, créme chantilly och körsbärs sorbet — 135:-
FLAMBERAD ANANAS 5 SPICES, Tahiti vaniljglass, kokostosca — 145:-
GLASS / SORBET — 50:-/kula
ILSES PEITIT FOURS — 95:-